Ugrás a tartalomra

2024-05-21 19:30 Kisterem

Menyegző

Feledi János – Feledi Project

2024-05-23 19:00 Nagyterem

Bemutató - Körforgás

A 30 éves Bozsik Yvette Társulat

2024-05-23 19:30 Kisterem

Levitáció | Gravitáció

Gergye Krisztián Társulata | Feledi Project & GK Társulata

Akadálymentesség

Tisztelt Közönségünk! 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy kerekesszékes, mozgássérült, babakocsival közlekedő, idős és mozgásukban korlátozott vendégeink számára a Millenáris Nkft. D épületéhez tartozó mélygarázs 400 Ft/óra áron parkolási lehetőséget biztosít.

Ezen felül a lehetőség van a Millenáris Nkft. Széllkapu mélygarázsban kedvezményes parkolásra 200 Ft/óra áron. A kedvezmény kizárólag a Nemzeti Táncszínház előadására érkező nézőink számára elérhető, és a Széllkapu mélygarázsban történő parkolásra, 4 órás időtartamra vonatkozik. A kedvezmény igénybevételéhez parkolójegyét a Nemzeti Táncszínház jegypénztárában kollégáink érvényesítik az előadás előtt.

A Nemzeti Táncszínház épülete a Millenáris Parkon keresztül kerekesszékes, mozgássérült, idős és mozgásukban korlátozott vendégeink számára is könnyen megközelíthető. A Nemzeti Táncszínház főbejárata, a kávézó, az Előtér, a Nagyterem és a ruhatár akadálymentesen elérhető, valamint akadálymentes WC is rendelkezésre áll. A Nemzeti Táncszínház Kisterme akadálymentes lifttel megközelíthető, mellyel kapcsolatban kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Kerekesszékes látogatóink, a számukra fenntartott helyek mértékéig, előzetesen (legkésőbb az adott előadás előtt egy nappal) ingyenes belépőjegyet igényelhetnek a jegy@tancszinhaz.hu email címen vagy a (+36-1) 434 59 00-es, (+36-30) 815 3582-es telefonszámok valamelyikén. A kerekes székes jegy (mely az első sorba szól) az előadás kezdete előtt vehető át személyesen a Nemzeti Táncszínház jegypénztárában. 

KIM NKA Millenaris Eisberg