"A művész semmit nem ér tehetség nélkül, de a tehetség semmit nem ér munka nélkül."
Emile Zola

Eseménynaptár
Go
2015
Hírlevél
E-mail cím

Lapozz bele!
Frisss
Március 21-én este 7 órától a Hagyományok Háza Színháztermében Novák Ferenc Tata és …
Péter Márta kritikája a badora társulat Üvegbura című előadásáról a tánckritika.hu-n.
Hirdetés
Hírlevél
E-mail cím

 
Tájékoztatjuk kedves nézőinket, hogy a Nemzeti Táncszínház értékesítési pontja az Allee Bevásárlóközpontban elköltözött. Új helyszínünk az épület első emeletén, az Információ mellett található, ahol értékesítési kollégáink továbbra is várják a programjaink iránt érdeklődőket.
2015. március. 25., szerda 13:58
Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere nemzeti ünnepünk alkalmából Magyar Érdemrend Tisztikereszt, Magyar Érdemrend Lovagkereszt, Magyar Arany Érdemkereszt, Magyar Ezüst Érdemkereszt, Magyar Bronz Érdemkereszt állami kitüntetéseket adott át 2015. március 13-án a Pesti Vigadóban.
2015. március. 16., hétfő 17:43
Két nemzetközi produkció, két gálaműsor és egy budapesti bemutató szerepel az április 27-május 3. között megrendezésre kerülő Budapest Táncfesztiválon, a Nemzeti Táncszínház szervezésében.
2015. március. 13., péntek 11:37
Dancepedia

Parallel Jelentése „párhuzamos”. A táncban a parallel pozíciót legtöbbször a lábfejek állásának meghatározásánál használják, mely annyit jelent, mindkét lábfej párhuzamosan, ugyanabba az irányba néz. A különböző kortárs és modern jazz táncok kedvelt pozíciója, szemben a klasszikus balettel, ahol a kiforgatott lábfejtartás alapkövetelmény.

Hirdetés