„Az emberi természeten kívül egyetlen más élőlény sincs birtokában a testet hangokra mozgató érzés parancsának. Ezt a a ringató parancsot ritmusnak nevezzük, s azt a parancsot, mely a magas és mély hangok összefonódását kormányozza: harmóniának. Ezek együtt pedig a táncot teremtik meg."
Platon

Eseménynaptár
Go
2015
Oct
9
Hírlevél
E-mail cím

Lapozz bele!
Frisss
Szeptember 29. és október 4. között kilencedik alkalommal rendezik meg a Pécsi Nemzetközi …
A köztársasági elnök - az emberi erőforrások miniszterének javaslatára - Dr. Bolvári-Takács Gábort, …
Szakály György marad a Magyar Táncművészeti Főiskola (MTF) rektora; kinevezése augusztus 16-tól három …
Hirdetés
Hírlevél
E-mail cím

 
Színházunk 4. alkalommal vesz részt a GLAMOUR kupon akcióban. A 20% kedvezményre jogosító kupon megtalálható a GLAMOUR magazin októberi számában megjelenő GLAMOUR kuponfüzetben.
2015. október. 07., szerda 12:14
A Nemzeti Táncszínház október 22-i Sírnak a harangok... című előadására érvényes jeggyel rendelkező nézők 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet a Várkert Bazár Új világ született - Európai testvérháború 1914-1918 elnevezésű tárlatára egészen az év végéig, illetve a kiállítás látogatói 20% kedvezménnyel nézhetik meg a Nemzeti Táncszínház október 22-i Sírnak a harangok... című előadását, amennyiben a kiállításra érvényesített vagy előre váltott jeggyel rendelkeznek.
2015. szeptember. 28., hétfő 14:48
A Nemzeti Táncszínház háromnapos intenzív tánckurzusára várunk minden 14 év feletti, táncolni vágyó fiatalt az őszi szünetben!
2015. szeptember. 22., kedd 18:18
Dancepedia

Temps lié Testsúly áthelyezés egyik lábról a másikra.

Hirdetés