„Az emberek arcára mosolyt fakasztani, szemükbe könnyet csalni, a legnagyszerűbb dolog a világon."
Charlie Chaplin

Eseménynaptár
Go
2015
Lapozz bele!

Frisss
(2015. január 19. hétfő, 16:36) A Győri Balett jelenlegi vezetője, Kiss János …
Hirdetés
Hírlevél
E-mail cím

 
Kedves közönségünk! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Várkert Bazárban tartandó előadásaink idejére lehetőség nyílt a helyszínen levő mélygarázs használatára, melynek díja 500 Ft/óra (12 percenként 100 Ft-os bontásban).
2015. január. 27., kedd 13:52
A Nemzeti Táncszínház február 26-27. között két napos konferenciát szervez Test víziók címmel az Átrium Film-Színházban. Szöllősi Géza a női torzóiról, Oltai Kata a cirkuszművészetben alkalmazott deformált és transzformált testekről, Jákfalvi Magdolna a színzházi gyakorlatról, Rényi András El Kazovszij performanszairól, Lakatos János a modern tánc és az anatómiai kapcsolatáról, Fiath Titanilla pedig a börtönökben fogvatartottak testképéről tart előadást. Fellép Gergye Krisztián és Fehér Ferenc.
2015. január. 14., szerda 16:55
Dancepedia

Parallel Jelentése „párhuzamos”. A táncban a parallel pozíciót legtöbbször a lábfejek állásának meghatározásánál használják, mely annyit jelent, mindkét lábfej párhuzamosan, ugyanabba az irányba néz. A különböző kortárs és modern jazz táncok kedvelt pozíciója, szemben a klasszikus balettel, ahol a kiforgatott lábfejtartás alapkövetelmény.

Hirdetés